2012. dec 03.

Hírek: Alekoszt is átverték a pilótajáték-szervezők

írta: MEGATrader I www.forexkezeltszamlak.blog.hu
Hírek: Alekoszt is átverték a pilótajáték-szervezők

Celebek is a károsultjai annak a többmilliárdos pilótajáték-csalásnak, amelynek szervezője a gyanú szerint egy nagykátai ikerpár volt.

alekosz.jpgA rendőrség szerint kedvező befektetési lehetőség ígéretével százakat becsapva több milliárdos kárt okozhattak azok a napokban előzetes letartóztatásba került gyanúsítottak, akik ellen többrendbeli csalás bűntette miatt folytat eljárást a Nemzeti Nyomozó Iroda. A Népszabadság csütörtökön azt írta, hogy a játékot a gyanú szerint egy nagykátai ikerpár irányította. A rendőrség azt közölte, hogy az előzetes letartóztatásba helyezett két budapesti lakos - a 32 éves F. Attila (ő az ikerpár egyik tagja), a 47 éves H. Izabella - és a szabadlábon védekező 29 éves T. Szabolcs, valamint még ismeretlen társaik több száz sértettnek okoztak kárt azzal, hogy kedvező befektetési lehetőséget, kiemelt, 10-50 százalék közötti hozamot ígérve vettek át különböző pénzösszegeket. A pénteki Blikk szerint F. Attila testvérét, F. László szerepét a nyomozók még nem tisztázták.

Blikk pénteki száma szerint a becsapottak között celebek is vannak: félmillió forintot bukott Müller Attila műsorvezető, aki tavaly azt követően szerette volna megfialtatni pénzét, hogy leégett a lakása. Egymillió forintot adott oda a szervezőknek, egy darabig kapott is vissza összegeket, majd augusztus óta elérhetetlenek a szervezők, akik állítása szerint arra is megpróbálták rávenni, hogy vegyen fel kölcsönt és azzal szálljon be.

Ugyancsak átverték a Blikk szerint a Való Világ egyik nyertesét, Alekoszt, aki nem akart beszélni a lapnak a veszteségeiről. Pár hete egyébként éppen a Blikk írta meg, hogy Alekosz árulja azt a nyereménylakást, amelyet a valóságshow-győzelemért az RTL Klubtól kapott. A férfi akkor a lapnak azt mondta, hogy csak azért akarja eladni a lakást, mert "van egy lehetőség", amelybe ha 15 millióval beszáll, akkor rövid időn belül jelentős hozamra tehet szert. Azt nyilatkozta akkor, hogy ő pénzügyi kérdésekben annyira tudatos, hogy tanácsadókat fogadott.

Forrás:

http://hvg.hu/panorama/20121201_Alekoszt_is_atvertek_a_pilotajatekszervez#rss

 

Szólj hozzá

Scam Hírek Pilótajátékok