2013. okt 25.

Aranybefektetés? Mikor? Most?

írta: MEGATrader I www.forexkezeltszamlak.blog.hu
Aranybefektetés? Mikor? Most?

wallpaper.jpgAz utóbbi időben többen kérdeztétek, hogy ajánlom-e az aranybefektetést, már mint a fizikai aranybefektetést, mivel többet cikkeztem róla az utóbbi időben.

A válaszom egyértelmű igen! Véleményem szerint aranyat most kimondottan megéri vásárolni, ha hosszabb futamidőben gondolkodunk, mint például 8-10 év. Egyrészt azért, mert most rendkívül alacsony az ára, másrészt pedig mindig is lesz rá egyre növekvő kereslet és rendkívül értékálló.

Egy nagyobb aranybefektetés most kontra folyamatosan több részletben?

Nyilván mindkettőnek meg van az előnye és a hátránya is. Ami az egyiknél előny a másiknál hátrány, ennek ellenére nincs sem jó, sem rossz döntés ebben az ügyben, maximum az időintervallumok kitolódnak. Talán a részletekben történő vásárlás esetén, amikor különböző időszakokban különböző áron vásárolunk aranyat meg van az a nagy előnye a cost-average hatás elvén hogy az egységár mindig átlagolódik.

Tehát minél lejjebb megy az árfolyam és vásárolunk, annál kedvezőbb lesz az átlagárunk és adott mennyiségű pénzből annál több aranyat tudunk vásárolni. Tehát, aki egy összegben bevásárolt 1930 dollárnál, annak az átlagára 1930 dollár - így még egy kicsit várnia kell a profitálásra. Aki pedig folyamatosan vásárolt ugyanannyi egységet 1930-on, 1450-en, 1340-en, 1250-en és 1180-on, annak az átlagára most 1430, azaz lehet, hogy még pár hét és haszonnal zárhat, ha akar...

Többen kérdeztétek, hogy tudok-e ajánlani egy megbízható arannyal foglalkozó céget?

Céget nem tudok és nem is akarok, ellenben arannyal foglalkozó bankot igen, és ami plusz, hogy nem magyar, hanem osztrák. Ennek, mint tudjuk több előnye is van, de talán a legnagyszerűbb, hogy megbízható.

Az utóbbi időkben ezen a területen is elszaporodtak a kókler cégek, akik virtuális arannyal foglalkoznak, tehát "fizess be aztán megveszik neked a svájci aranyat, amit Liechtensteinben fognak őrizni, mert az a világ legbiztonságosabb helye..." Ezeknek nem szabad bedőlni!

Ha valóban azt akarod kapni a pénzedért, amit megvettél, akkor csak megbízható forrást válassz, ami lehetőleg nem magyar. Egy osztrák bank, akitől megvásárolhatod az aranyat és ha kell kedvező áron tárolja is neked Ausztria egyik legnagyobb páncéltermében, de ha szeretnéd, akkor ki is szállítják neked.

Ennek a nagy múltú osztrák magán banknak van egy közvetítője, aki jogosult a közvetítői tevékenységre itt Magyarországon is, valamint a környező országokban.

PGK.PNG

Ezen a linken keresztül lehet időpontot kérni tőlük:

http://www.privatgoldkonto.com/ illetve emaiben: privatgoldkonto@gmail.com

Ez a cég kevésbé publikus, diszkrét, de sokat mondó weboldala. Több elemzéssel és összehasonlítással.

Ők közvetítenek egy osztrák privátbank és az ügyfelek között, az ügyfél a bankkal köt szerződést, de a cég jelenlétében. Több éve végzik a közvetítő tevékenységet és több irodával is rendelkeznek. Az ügyfél a banknak fizet átutalással, mert bankot bízza meg, ezáltal teljes a biztonság. Az ügyfél vásárolhat egy összegben vagy részletekben is, elviheti az aranyat vagy tároltathatja is. Szerintem a kisebb mennyiséget azért, nagyobb mennyiséget meg azért éri meg tároltatni, és ennek nagyon kedvező a díja. A cég részéről maximális a diszkréció és sem Ausztria, sem a bank nem ad ki információt a készletekről.  

A cégnek több munkatársa is van és korrekt megbízható munkát végeznek. Ausztriai cégalapítással is foglalkoznak, valamint a bankon keresztül bécsi ingatlanbefektetések is elérhetőek általuk.

Szólj hozzá

ingatlanbefektetés aranyszámla Gold Aranybefektetés arany árfolyam előrejelzés http://www.privatgoldkonto.com/ osztrák vállalkozás alapítása bécsi ingatlanok Befektetések Ausztriában Privát Gold Konto www.privatgoldkonto.com